Київська ОДА попереджає про ймовірність введення обмеження в’їзду великогабаритних і важковагових транспортних засобів у Київську область

За даними УкрГідрометцентру, на території Київської області в період з 27 лютого до 1 березня очікуються снігопади та хуртовини з морозною погодою.

У вівторок, 27 лютого, у другій половині дня місцями по Київській області розпочався сніг та поривчастий вітер (15-20 м/с). Температура вдень 9-14° морозу, вночі очікується 17-22° морозу, місцями до 27° морозу, на дорогах ожеледиця.

У середу, 28 лютого,  синоптики прогнозують хмарну погоду із снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний,7-12 м/с. Температура вночі 11-16°, вдень 6-11° морозу.

У зв’язку з погіршенням погодних умов  та з метою безперебійної роботи спеціальної  техніки  по забезпеченню руху автотранcпорту на дороги Київської області можливе обмеження в’їзду великовагових та великогабаритних транспортних засобів у період несприятливих погодних умов. Відповідне рішення було прийнято 27 лютого 2018 року на черговому засіданні обласного міжвідомчого оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та небезпечних подій під час погіршення погодних умов в осінньо-зимовий період 2017/18 року.

Зверніть увагу! 28 лютого з 05:00 до 10:00  можливе обмеження в’їзду великогабаритного та великовантажного транспорту до м. Києва.

Згідно рішення оперативного штабу Службі автомобільних доріг у Київській області, Управлінню превентивної діяльності ГУ НП у Київській області, Управлінню патрульної поліції ГУ НП у Київській області та головам РДА доручено привести сили та засоби спеціалізованих служб області в готовність до використання за призначенням. Головам райдержадміністрацій також доручено здійснити об’їзд доріг загального значення, перевірити готовність спецтехніки та місць обігріву водіїв та пасажирів.

Крім того, обласним міжвідомчим оперативним штабом визначено порядок дислокації спеціальної техніки в разі необхідності між районами області.

На території Київської області функціонують пукти обігріву установ соціального захисту населення.

Cайт КОДА

Додати коментар