В Центрі професійно-технічної освіти відбувся Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури

В ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» проходив Тиждень англійської мови та зарубіжної літератури, який підготували і провели викладачі Абент І.Л., Грабовська С.М., Назарова С.В. зі своїми вихованцями. У понеділок всі були приємно здивовані, побачивши розклад навчального закладу англійською мовою. Цього ж дня учні ЦПТО мали змогу відвідати 3D Cinema, де вони переглянули мультфільм «Despicable me 3». Усі занурилися в атмосферу гумору і пригод завдяки 3D ефектам. 

У вівторок вестибюль другого поверху ЦПТО перетворився у затишний куточок Лондона з його традиційними атрибутами. Усі охочі залюбки робили селфі у фотозоні «English Week» та жартома телефонували своїм друзям із справжньої лондонської телефонної будки.

Цього ж дня викладач англійської мови Назарова С.В. провела вікторину «Welcome to the English-speaking world». Змагаючись, учні ІІ курсу продемонстрували відмінні знання, ерудованість та кмітливість. Глядачі отримали задоволення не лише від інтелектуального змагання, а й музичних композицій у виконанні Паніна Сергія та Хандошко Єлизавети. Театралізована міні-вистава «An English Exam» у виконанні Монастирної Богдани, Селезньова Олександра та Скидана Василя викликала шквал емоцій і сміху глядачів. У запеклій конкурсній програмі перемогу здобула команда «Englishmen» у складі Кусая Дмитра (капітан), Божка Олега, Кравченка Євгенія та Слюсаря В’ячеслава.

     У середу Грабовська С. М. провела цікавий країнознавчий квест «How much do you know about Great Britain?» та аукціон літературних знань «Коханню всі віки підвладні». Під час квесту учні групи №15 розкрили свої здібності, показавши відмінну підготовку і кмітливість. Учасники аукціону отримали солодкі призи та гарний настрій за влучні та змістовні відповіді. Акція «Мій улюблений письменник», яка відбулася у четвер, засвідчила, що учні та викладачі ЦПТО багато читають, мають своїх улюблених авторів, серед яких багато сучасних. Цього ж дня Абент І. Л. разом з майстром виробничого навчання Цабенко Ю. В. провели бінарний позакласний захід «British tradition of eating». Всі присутні занурилися в атмосферу аристократичної Англії, переглянувши відео і майстер-класи, доповнені розповідями учнів і викладача. Логічним завершенням заходу професійного спрямування стало чаювання за всіма британськими традиціями та етикету.

     Закінчився Тиждень дивовижним музичним шоу «Musical performance». Ковальова Марія, Хандошко Єлизавета, Кожушна Анна, Зінченко Максим продемонстрували свій фантастичний вокал та відмінні знання англомовних композицій. Саме цей захід став фінальним акордом Тижня англійської мови та зарубіжної літератури, який подарував усім вражаючу атмосферу та позитивні емоції.

Додати коментар