Міський голова позитивно оцінив роботу пенсійників

26 лютого 2018 року у зв’язку з початком комплексного аудиту відбулась нарада аудиторської групи головного управління Пенсійного фонду України у Київській області з начальниками структурних підрозділів Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.

Керівник групи Ірина Шинкарьова повідомила про початок проведення внутрішнього аудиту, склад аудиторської групи та заплановані заходи.

Цього ж дня начальник Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Василь Шмигановський та Ірина Шинкарьова провели зустріч з міським головою міста Переяслава – Хмельницького Тарасом Костіним та його заступником Валентиною Губенко.

Міський голова позитивно оцінив роботу пенсійників. Повідомив, що скарг та нарікань на роботу працівників Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління  від міської громади не надходило. В ході зустрічі досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці, надання всебічної допомоги управлінню.

Ірина Шинкарьова також ознайомилась з роботою Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян. Проведено анкетування відвідувачів щодо оцінки якості роботи спеціалістів відділу. Відвідувачі позитивно оцінюють умови прийому, ставлення спеціалістів до громадян, задоволені наданими відповідями та роз’ясненнями, про що свідчать записи в книзі відгуків та пропозицій громадян.

Додати коментар