Відбулося засідання чергової сорок восьмої сесії Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання

22 лютого у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулось засідання чергової сорок восьмої сесії Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, яке провів міський голова Тарас Костін. У заході взяли участь депутати міської ради, секретар ради Петро Бочарін, перший заступник міського голови Григорій Карнаух, заступник міського голови Валентина Губенко, керуюча справами виконавчого комітету Валентина Гринець, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету, представники установ, підприємств та організацій міста, ЗМІ, жителі міста.

У ході засідання депутати розглянули близько 28 основних та 70 земельних питань порядку денного. Зокрема, було затверджено:

  • Меморандум про взаєморозуміння між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ та Переяслав-Хмельницькою міською радою;
  • Програму охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання природних ресурсів, забезпечення екологічної безпеки життєдіяльності людини в місті Переяславі-Хмельницькому на 2018-2019 роки;
  • Перелік природоохоронних заходів на 2018 рік, що фінансуються з міського фонду охорони навколишнього природного середовища.

Секретар ради Петро Бочарін нагадав присутнім про необхідність подачі електронних декларацій до 01.04.2018 та оголосив, що навчання для депутатів та працівників виконкому по Закону України «Про запобігання корупції» відбудуться у березні 2018 року.

Додати коментар