Відбулася виїзна зустріч представників виконавчого комітету міської ради із суб’єктами господарювання, що орендують приміщення ПП «СІМІХ», та керівництвом підприємства

21 лютого 2018 року відбулася виїзна зустріч представників виконавчого комітету міської ради із суб’єктами господарювання, що орендують приміщення ПП «СІМІХ», та керівництвом самого підприємства. Метою зустрічі було налагодження діалогу між бізнесом та органом місцевого самоврядування щодо виконання суб’єктами господарювання таких законодавчо передбачених зобов’язань перед державою, як своєчасна і повноцінна сплата податків. Зокрема, представників влади цікавила інформація про наявність договорів оренди приміщення між ПП «СІМІХ» та орендарями, а також сплата підприємством податкових зобов’язань з доходу, отриманого від надходжень за оренду приміщень.

Керівництво ПП «СІМІХ» такої інформації не надало.

За результатами виїзної зустрічі було вирішено продовжити роботу з керівниками майнових комплексів міста, де зосереджена велика кількість орендарів по питанню декларування доходу, отриманого від надходжень за оренду приміщень, та сплати податку на прибуток приватних підприємств.

Приховування доходу підприємства, тобто невідображення у звітних документах, які подаються до податкових органів, будь-яких об’єктів оподаткування (доходу (прибутку), доданої вартості робіт, продукції, послуг тощо) призводить до недоотримання доходів бюджетами чи державними цільовими фондами.

Відділ підприємництва та споживчого

ринку управління економіки

Додати коментар