Звернення міського самоврядування до громади з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Шановні жителі міста Переяслава-Хмельницького!

Сьогодні, 20 лютого Україна вкотре згадує трагічну сторінку своєї непростої історії, коли на Майдані в Києві виросли нові барикади із живих квітів у пам’ять Героїв Небесної Сотні – мужніх захисників свободи і демократії в державі.

Вони першими повстали проти несправедливості, цинічного обману та фальші, тим самим виявили небайдужість до майбутнього країни, довели своє бажання бути частиною великої європейської родини.

Герої Небесної Сотні – взірці реального, дієвого патріотизму, які своїми подвигами продемонстрували: ми – свободолюбива нація, яка ніколи не поступиться найважливішими для себе принципами.

Хто б міг подумати, що в час, коли люди повинні домовлятися дипломатичним шляхом, ворог прийде на нашу землю, аби безжально нищити цвіт українського суспільства.

У глибокій скорботі низько схиляємо голови перед пам’яттю Воїнів Світла, які боролися за честь, правду і гідність, віддали своє життя за Україну. Особливий уклін вам, доблесне українське воїнство, яке нині тримає оборону на Сході.

Зараз ми повинні бути єдиними та сильними, адже разом нам обов’язково вдасться перемогти!

Звертаємося до представників духовенства та релігійних організацій міста Переяслава-Хмельницького з проханням провести поминальні панахиди за жертвами протистоянь на Майдані.

Дорогі переяславці!

З огляду на те, що відзначення Дня Героїв Небесної Сотні передбачає вшанування як подвигу учасників Революції Гідності, так і пам’яті за загиблими, просимо обмежити цього дня проведення розважально-концертних заходів.

Слава Українському народу!

Слава Україні!

Вічна память Героям!

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова
Тарас Костін    

Додати коментар