Відбувся черговий тур Відкритого Чемпіонату Київської області з баскетболу серед юнаків

18 лютого у Переяслав-Хмельницький ЗОШ №7 пройшов черговий тур Відкритого Чемпіонату Київської області з баскетболу серед юнаків 2007 р.н.

Дві наші команди приймали гостей зі столиці. Перша гра «Переяслав-07» – «ДЮСШ-18» не стала настільки легкою, як очікувалося. Через перебір фолів у другій чверті майданчик залишив один з лідерів команди Максим Сапіташ. Здавалося б кияни почали наздоганяти наших юнаків, але ініціативу на себе взяв Єгор Скрипник, який за гру набрав 22 очки, що стало його власним рекордом і дало змогу перемогти – 44:29.

Наступними на майданчик вийшли молодші представники нашого міста – «Переяслав-08». Несподівано для всіх, перші 4 очки набрала саме наша команда. Суперникам прийшлося непереливки, всю гру наші хлопці тримали киян у напрузі, не відпускаючи у рахунку. На перерву команди пішли за рахунку – 21:19 на користь команди «Playmaker». Друга половина зустрічі не давала розслабитися ні супротивникам, ні їх батькам, яких, потрібно віддати їм належне, приїхало вболівати доволі багато. І хоча четверту чверть нам вдалося виграти – гру ми програли – 41:47. Хотілося б відмітити старання молодших юнаків і своєрідний рекорд – 41 очко – найбільший показник для молодшої команди в цьому сезоні. Сподіваюся, що на цьому ми не зупинимося!

Третя гра між нашими двома командами завершилася прогнозованою перемогою «Переяслав-07» – 60:6.

Склад команди «Переяслав-07» (тренер Альона Тесля): Єгор Скрипник – 0 очок, Максим Сапіташ – 28 очок, Назар Забийворота – 10 очок, Іван Дейнега – 8 очок, Ренат Климас – 6 очок, Богдан Погребний – 4 очки, Ілля Трачук – 4 очки, Кирило Бородін – 1 очко, Євгеній Чередник, Артем Мицюра, Антон Слюсар.

Склад команди «Переяслав-08» (тренер Ірина Бикова): Гліб Відрашку – 18 очок, Євген Сорока – 9 очок, Євген Хандошко – 6 очок, Артем Ваценко – 4 очки, Іван Лазенко – 4 очки, Денис Катеринюк – 4 очки, Андрій Кондратенко – 2 очки, Максим Дубошей – 2 очки, Назар Зубченко, Артем Корж, Станіслав Ноженко, Гліб Шендрик.

Наступний тур відбудеться 25 березня.

Хотілося б за нагоди звернутися до батьків. Цікавтеся більше чим займаються ваші діти! Приходьте на змагання! Вболівайте! Підтримуйте! Спорт це праця, а не розвага. Це фізичні навантаження, розвиток мислення, виховання командного духу та вміння співпрацювати з іншими, це здорова конкуренція та загартування характеру! Ваша підтримка для дітей будь-якого віку дуже важлива! У наших команд є велика перевага приймати змагання в своєму місті, куди можливо приходити без зайвих матеріальних витрат на переїзди. Не втрачайте змоги підтримувати ваших дітей! Їх палаючі оченята варті вашого часу!

Нагадуємо, що триває набір до груп з баскетболу. Юнаки 6 класів та молодше та дівчатка 5 класів та молодше можуть звертатися за телефоном 063-723-13-85 (Ірина Сергіївна).

Додати коментар