На Київщині для паціентів геріатричного відділення благодійники оновили постільну білизну

16 лютого представники міжнародного благодійного фонду “Let’s Help” (“Давайте допоможемо”) відвідали підопічних геріатричного відділення Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів.  Благодійники закупили для закладу п’ять ліжок і ортопедичних матраців, ковдри, тридцять водонепроникних наматрацників і стільки ж подушок, шістдесят комплектів якісної постільної білизни  і махрові рушники до них,  засоби особистої гігієни й солодощі. А до 8 Березня привезли жінкам відділення духи, креми і сумки. Як зазначила Раїса Голованова, генеральний директор центру соціального захисту, ці подарунки вручать підопічним на свято.

Загалом фонд надав допомоги на 124 тисячі гривень.

Представники “Let’s Help” власноруч замінили подушки і постільну білизну усім підопічним.

– З 2015 року фонд “Let’s Help”  реалізовує програму “Гідна старість”, спрямовану на покращення життя літніх людей у будинках престарілих, –  розповіла Ольга Бондаренко (36 років), співзасновник і голова правління фонду. – Фонд  створений моєю родиною. Ми є засновниками групи компаній «Ліга». Залучаємо до благодійних проектів  друзів та бізнес-партнерів. Адміністративні витрати фонду фінансуються засновниками, це означає, що всі залучені кошти йдуть на благодійність. Ми вже замінити ліжка і постільну білизну в семи будинках престарілих у Київській області, замовили і для інших п’яти. Це показник того, що люди, об’єднавшись, можуть робити дива.

Раїса Голованова і заступник міського голови Валентина Губенко подякували співробітникам фонду “Let’s Help” за подарунки і співпрацю, яка триває третій рік.

Юлія Строчинська, міськрайонна газета “Вісник Переяславщини

Додати коментар