На Київщині в чергове викрили цех з виготовлення алкогольного фальсифікату

Слідчими ДФС у Київській області спільно з оперативними співробітниками ГУ ДФС у Київській області  та оперативними співробітниками ГУ СБУ в м. Києві та Київській області під процесуальним керівництвом прокуратури Київської області викрито злочинну схему з незаконного виготовлення алкогольних напоїв з недоброякісної сировини (матеріалів).

У ході досудового розслідування за місцями розташування підпільних цехів виявлено та вилучено: 3 798,5 літрів алкогольного фальсифікату, а також обладнання для виготовлення та пакування алкогольних виробів (компресор «Kentavr», резинові шланги для переливання рідин, вимірювач для рідин,  пластмасові корків, пластмасові ручки до пластмасових пляшок, пусті паперові ящики з надписом «Пшенична»,  лійки, пусті поліетиленові пакети типу «BaginBox») та обладнання, що забезпечує масове виробництво алкогольних напоїв.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, вилучені в рамках кримінального провадження алкогольні напої містять загрозу для життя і здоров’я людей.

У лютому поточного року трьом фігурантам повідомлено про підозри та кримінальне провадження з обвинувачення усіх членів даної злочинної групи осіб скеровано до суду за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 28  ч. 3 ст. 204 КК України.

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар