Спецоперація «Акциз – 2018». У Києві викрито підпільний цех з виготовлення алкогольного фальсифікату

Працівники оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно зі співробітниками прокуратури та управління захисту економіки в м. Києві департаменту захисту економіки Національної поліції України, виявили та припинили діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.  Зазначені дії відбувалися в рамках проведення спецоперації «Акциз – 2018» та досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченогоч.4 ст. 321 КК України.

На території м. Києва 09.02.2018 на підставі ухвал Голосіївського районного  суду міста Києва проведено обшук, за результатами якого з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальні цінності на загальну суму понад 1,5 млн. гривень, а саме:

  • Лікеро-горілчані вироби в кількості 1,4 тис. л. орієнтованою вартістю 752 тис. гривень.
  • Спирт у кількості 1,3 тис. л. орієнтованою вартістю 320 тис. гривень.
  • Автотранспортний засіб марки «Nisan» орієнтованою вартістю
    300 тис. гривень.
  • Обладнання і знаряддя для масового виробництва фальсифікованої алкогольної продукції орієнтованою вартістю 200 тис. гривень.

За наявною інформацією, зазначені алкогольні напої в подальшому реалізовувались шляхом розміщення оголошень в мережі Інтернет.

Вилучені товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання.

Досудове розслідування кримінального провадження триває.

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар