В місті Фастові відбувся черговий тур Чемпіонату Київської області по баскетболу серед дівчат та юнаків

4 лютого в  місті Фастові відбувся черговий тур Чемпіонату Київської області  по баскетболу серед дівчат 2003-04 р.н. та юнаків 2006 р.н.

   Першими на майданчику зустрілися команди дівчат Переяслава та Фастова. На перших хвилинах ініціативою заволоділи господарки майданчика, утримавши перевагу в першій чверті 10:9. Але наступні періоди переяславчанки   залишили за собою, довівши гру до переможного кінця з рахунком 52:39.

Склад команди (тренер – Алла Бикова): Панчук Каріна – 25 очок, Анікієва Аня  -15 очок,  Спіжова Яна – 5 очок,  Івасюк Софія – 4 очки, Коваль Дарина – 2 очки, Лисенко Влада – 1 очко, Коберник Юлія, Карпенко Аліна, Петренко Софія.

Для дівчат наразі регулярний Чемпіонат області закінчено і вони очікують фінал, який відбудеться у квітні в Переяславі.
Наступна гра між командами юнаків Українки та Переяслава пройшла з явною перевагою команди з Українки. На жаль, наші земляки повністю програли боротьбу під кільцем і не змогли протистояти напору команди- суперника, програвши з рахунком 28:65.

  Друга гра з командою Фастова була більш рівною і перевага протягом трьох періодів була то на одному, то на другому боці. Але початок четвертої четверті виявився невдалим, пропустивши на перших хвилинах 6 очок, наша команда більше не змогла повести в рахунку. Може далася взнаки втома, адже прийшлося грати другу гру підряд, не відпочивши. В підсумку, прикра поразка 23:37.

Склад команди (тренер Тесля Альона): Сапіташ Максим – 18 очок, Гутель Максим – 12 очок, Одиноков Захар – 7 очок, Кобиш Олексій – 5 очок, Забийворота Назар – 5 очок, Дарда Вадим – 3 очки, Крижанівський Дмитро – 2 очки, Дейнега Іван – 1 очко, Климас Ренат, Матвієнко Влад.

Останній тур регулярного чемпіонату юнаки зіграють у березні в м.Боярка, де і вирішиться, чи потраплять вони до фіналу.

Тренер ДЮСШ, Алла Бикова

Додати коментар