У міськрайонному центрі зайнятості відбулася прес-конференція за участю директора Київського обласного центру зайнятості

01 лютого у Переяслав-Хмельницькому міськрайонному центрі зайнятості відбулась прес-конференція за участю директора Київського обласного центру зайнятості Дениса Дармостука. У заході взяли участь заступник міського голови Валентина Губенко, директор Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості Любов Красова, представники обласних та районних ЗМІ.

Примітка. Серед пріоритетних напрямків роботи Київської обласної служби зайнятості щодо сприяння зайнятості населення є розвиток підприємницької ініціативи серед безробітних, завдяки якому безробітні громадяни повертаються до продуктивної праці. Починаючи з кінця 2016 року в службі зайнятості розпочався новий етап удосконалення технології обслуговування клієнтів. Суть якого полягає в реорганізації базових центрів зайнятості шляхом створення філій обласного центру зайнятості. Вказана реорганізація характеризується змінами та інноваціями, що впроваджуються в роботу центрів зайнятості. Зокрема, впроваджуються нові підходи у роботі – профілювання безробітних та кейс-менеджмент.

Додаток: Прес-реліз до прес-конференції_ч.2

                Прес-реліз до прес-конференції_ч.1

Додати коментар