Відбудеться конференція «Учнівське самоврядування – школа демократії»

2 лютого у Львові за підтримки Міністерства молоді та спорту України, у рамках програми «RITA – Зміни в регіоні», яка реалізується Фондом Освіта для Демократії, відбудеться конференція «Учнівське самоврядування – школа демократії».

Під час конференції буде представлено польський та український досвід розвитку демократичної функції учнівського самоврядування, проведено обговорення ролі учнівського самоврядування в навчанні молоді демократичних засад та можливості впровадження інновацій уцій сфері.

Запрошуємо долучитися до дискусії методистів, вчителів, представників навчально-методичних центрів освіти й громадських організацій, а також представників влади.

У ході проведення конференції буде представлений досвід проекту «Учнівське самоуправління – досвід громадянської активності в школі», у результаті якого вироблено певні успішні практики активності учнівського самоврядування.

Конференція стане платформою для дискусії щодо активізації учнівського самоврядування, впровадження принципів участі в школах, способів натхнення та суттєвої підтримки вчителів-опікунів самоврядування.

Додатково інформуємо, що витрати на харчування покриваються за рахунок організаторів заходу, а витрати на проїзд є власним внеском учасників.

Час: 11:00-16:30.

Місце: готель Premier Hotel Dnister, Львів.

Для реєстрації на участь у заході звертайтесь на електронну адресу: chaboks3@gmail.com

Додати коментар