Відбудеться презентація представництва ЄВРОДЕСК в Україні

2 лютого о 16:00 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться презентація представництва ЄВРОДЕСК в Україні. Керівництво Міністерство молоді та спорту України, ГС «Національна молодіжна рада України» та ЄВРОДЕСК офіційно повідомлять про відкриття представництва ЄВРОДЕСК в Україні та розкажуть, що таке ЄВРОДЕСК та як він буде функціонувати в Україні.

Національним координатором ЄВРОДЕСК в Україні стала ГС «Національна молодіжна рада України».

Учасники заходу:

Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України;

Рейнхард Швальбах – президент ЄВРОДЕСК;

Андрій Колобов, голова ГС «Національна молодіжна рада України»;

Джордж Кражук, інформаційний спеціаліст ЄВРОДЕСК.

ЄВРОДЕСК дозволяє отримувати комплексну інформацію про навчання для молодих людей і тих, хто працює з ними, що є запорукою мобільності. ЄВРОДЕСК закликає молодих людей ставати активними громадянами, є основним джерелом інформації про опції та можливості для розвитку молоді.Українська молодь отримає ще один додатковий ресурс для розвитку та мобільності.

Контакти: ГС «НМРУ» Конотопенко Яна (+38(067)254-01-65;nycukr@gmail.com/ info@nycukraine.org )

Детальніше про ЄВРОДЕСК: ЄВРОДЕСК- це міжнародна неприбуткова асоціація, створена в 1990 році. Як організація, що підтримує програму Еразмус+ (2014-2020 рр), ЄВРОДЕСК є одним із найповніших та найдоступніших джерел безкоштовної інформації для молоді про міжнародні можливості для навчання. Сьогодні понад 1000 молодих спеціалістів вдосконалюють та поширюють інформацію про можливості навчання молоді в Європі. ЄВРОДЕСК має представництво в 34 країнах.

Додати коментар