Запрошуємо взяти участь у 73-му Міжнародному конгресі (International Council Meeting, ICM) студентів-правників ELSA

У Львові 15-22 квітня 2018 року пройде 73-й Міжнародний конгрес (International Council Meeting, ICM) студентів-правників ELSA.

Міжнародний конгрес студентів-правників ELSA – це з’їзд представників усіх національних груп ELSA, які впродовж семи днів обговорюватимуть найважливіші питання діяльності організації, підвищуватимуть рівень своїх знань та обмінюватимуться культурним досвідом.Очікується 400 учасників з України та з-за кордону.

Організатором заходу виступає локальний міжнародної організації студентів-правників ELSA у, який знаходиться у Львові. Для отримання права організації цього заходу ELSA Lviv готувала документи та за два роки подавала свою заявку на аналогічному Міжнародному конгресі, який відбувався у жовтні 2016 року в Порто, Португалія.

Дофінансування заходу здійснюється в рамках програми «Львів Науковий» від Львівської міської ради. Партнерами заходу є Міністерство молоді та спорту України, Nexia DK, «Моршинська», адвокатське об’єднання «Арцінгер», адвокатське об’єднання «Сергій Козьяков та партнери», готель «Соната».

ELSA (The European Law Students’ Association) – міжнародна незалежна неполітична та неприбуткова асоціація, що об’єднує студентів-правників та молодих юристів з усієї Європи. Членами організації єбільш ніж 50 000 молодіжних лідерів з понад 350 університетів у 44 країнах Європи та Азії. Баченням організації є справедливий світ, в якому шанується людська гідність та культурна самобутність. У своїй діяльності ELSA фокусується на розвитку юридичної освіти, надаючи студентам права та молодим юристам можливості для позауніверстетського розвитку, сприянню їхньому взаєморозумінню та соціальній відповідальності.

Програма заходу включає також проведення пленарних засідань на основі партисипативної демократії, на яких будуть вирішуватися питання діяльності ELSA – зміни до керівних документів, обрання міжнародного правління ELSA на 2018/2019 рік, різноманітних тренінгів за напрямками, а також одноденної конференції на тему антикорупційного комплаєнсу.

Для отримання додаткової інформації про захід або для звернення із пропозицією про співпрацю – звертайтеся на електронну пошту icmlviv@gmail.comабо за телефоном 0963405859 (Павло Демчук – відповідальний за зовнішні відносини ІCMLviv).

Додати коментар