Повідомлення про прийняття регуляторного акта «Про встановлення граничних розмірів плати за оренду торгової площі комунального підприємства «Переяслав-Хмельницький міський ринок»

З метою встановлення економічно обґрунтованого тарифу за оренду торгової площі КП «Переяслав-Хмельницький міський ринок» для учасників виставкових та ярмаркових заходів (окрім критого ринку «Альта»), який забезпечить повне відшкодування витрат ринку і ефективну роботу підприємства комунальної власності, прийняте рішення виконавчого комітету від «30» січня 2018 року за № 07-02 «Про встановлення граничних розмірів плати за оренду торгової площі комунального підприємства «Переяслав-Хмельницький міський ринок». Відповідно до рішення граничний розмір плати за оренду торгової площі ринку під час організації та проведення виставок, ярмарок становить 7,50 грн. за 1 кв. м. Рішення вводиться в дію з 9 лютого 2018 року.

Проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу були оприлюднені від «02» січня 2018 року на офіційному сайті Переяслав-Хмельницької міської ради та виконавчого комітету за посиланням https://phm.gov.ua/?p=19045.

 

Відділ підприємництва та споживчого ринку управління економіки

Додати коментар