Запрошуємо до у часті у національному конкурсі “Благодійна Україна”

Національний конкурс «Благодійна Україна» – це загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі.
У жовтні 2017 року Асоціація благодійників України (сайт: vboabu.org.ua) оголосила про початок 11-го Національного конкурсу «БлагодійнаУкраїна – 2017».

 У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2017 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

 Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заповнену заявку необхідно надсилати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com. До заявки доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

 Визначення переможців конкурсу відбуватиметься після закінчення прийому заявок, а саме з 15 лютого 2018 року. Церемонія нагородження переможців відбудеться 22 березня 2018 року у Києві. Нагорода конкурсу «Благодійна Україна» – благодійний «Оскар», унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра», що стала уже синонімом благодійності в Україні.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 лютого 2018 року. Заявку можна завантажити за лінком: http://blagoukraine.org/ukr/about.html. Заповнену заявку та додаткові матеріали до заявки надсилати на електронну адресу: konkurs.blago@gmail.com

Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11 (Оксана Лобко, організаційні питання), 063-48-49-345; 097-119-77-09 (Валентина Єфімова, реєстрація заявок). Положення про конкурс, критерії та порядок оцінювання на сайті конкурсу: http://blagoukraine.org/, а також перебіг конкурсу.

Додати коментар