Рейд працівників соціальних служб у сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах

В зв’язку з настанням холодів та погіршенням погодних умов, Переяслав-Хмельницький  міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із службою у справах дітей та сім’ї 17 січня 2018 року здійснили рейд з метою перевірки житлово-побутових умов проживання та забезпечення захисту і збереження життя дітей із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Під час рейду було здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання  3 сімей (в них 11 дітей).  Працівниками МЦСССДМ та службою у справах дітей та сім’ї  зафіксовано в одній із сімей порушення норм температурного режиму в приміщенні будинку, де проживає троє малолітніх дітей. Найменша дитина виявилася з підвищеною температурою тіла. Батьки були бездіяльні, не займалися лікуванням дітей. Допомогу дітям надали працівники екстреної медичної допомоги. Після чого всіх дітей було госпіталізовано до КЗ «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня». За підсумками рейду підготовлено матеріали на притягнення батьків до адміністративної відповідальності.

         В інших сім’ях в приміщеннях було тепло, діти доглянуті,  загрози для життя дітей не виявлено. Працівники служб рекомендували батькам належно виконувати батьківські обов’язки, вживати заходів щодо захисту життя та здоров’я дітей, зокрема в зимовий період.

Додати коментар