Новий рік розпочався з чергової перемоги студентів на Чемпіонаті Європи з сумо

Нещодавно в місті Ерд (Угорщина) проходив Чемпіонат Європи з сумо-2018 серед дорослих, молоді до 21 і 23 років та юніорів. У змаганнях взяли участь понад 400 спортсменів з України, Угорщини, Польщі, Німеччини, Естонії, Італії, Норвегії, Росії. Переяслав-Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди представляли чотири спортсменки в різних вікових та вагових категоріях.

Боротьба була важка та непередбачувана, з великою кількістю учасників, але нашим красуням вдалося вибороти чотири нагороди:

У ваговій категорії до 70 кг (23 роки) ІІІ місце виборола студентка 4 курсу природничо-технологічного факультету, Майстер Спорту України Оксана Бабич.

У ваговій категорії  до 80 кг серед дорослих ІІІ місце також посіла магістрантка  факультету фізичного виховання, кандидат в Майстри Спорту Наталія Кондратюк.

Вікторія Царук викладач кафедри спортивних дисциплін, ігор та туризму, Майстер Спорту України у ваговій категорії до 95 кг серед дорослих виборола  І місце.

 І місце також  здобула магістрантка факультету фізичного виховання, Заслужений Майстер Спорту України Іванна Березовська.

Вітаємо наших дівчат з гарним початком спортивного сезону та бажаємо і надалі лише нагород.

Спортсменки висловлюють величезну подяку Заслуженому тренеру України з сумо Сергію Безкоровайному за прекрасну підготовку.

 

Додати коментар