Проведення виїзного прийому та зустрічі в трудовому колективі

17 січня 2018 року начальник Згурівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Світлана Важка провела виїзний прийом громадян у Красненській сільській раді.
В ході прийому присутні  (10 чол.) цікавились питаннями перерахунку пенсії після 01.10.2017, обчислення страхового стажу, розміром заробітної плати для обрахунку пенсії, змінами в пенсійному забезпеченні з 01.01.2018 року.
Цього ж дня головний спеціаліст Згурівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Тетяна Скринник провела зустріч у трудовому колективі ТОВ «Краєвид».
Присутнім на зустрічі (13 чол.) було роз’яснено переваги реєстрації застрахованих осіб на веб – порталі Пенсійного фонду, наслідки отримання заробітних плат в «конвертах» та основні засади пенсійної реформи з 01.10.2017.  Працівники ТОВ «Краєвид» також дізналися про нововведення у сфері пенсійного законодавства, а саме перерахунку та виплати пенсій на основі електронної пенсійної справи.
 На всі поставлені запитання було надано вичерпні відповіді.
Наприкінці зустрічі присутні отримали буклети та листівки з легалізації заробітної плати.

Додати коментар