Увага! Оголошено конкурс на вакантну посаду!

Виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  головного спеціаліста  відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, земельних відносин та державного архітектурно-будівельного контролю виконкому міської ради та тимчасово вакантної посади головного спеціаліста відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконкому міської ради.

Бажаючі взяти участь у конкурсі подають такі документи:

  • картку форми П-2ДС;
  • автобіографію;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації;
  • копію паспорта;
  • декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік в електронному вигляді
  • копію військового квитка (для військовозобов’язаних);
  • копію трудової книжки;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см.

Вимоги до претендентів на посаду:

– головного спеціаліста відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства – освіта вища за відповідним напрямом професійного спрямування (будівництво), стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, державній службі не менше  1-го  року, або в іншій сфері не менше 3-х  років, навички роботи на ПК та робота в програмі «AutoCad;

– на посаду головного спеціаліста відділу інформації та комп’ютерного забезпечення – освіта вища за професійним спрямуванням комп’ютерні технології стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, державній службі не менше  1-го  року.

Заяви приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення,                                            вул. Б. Хмельницького, 27/25 (головний спеціаліст роботи з кадрами виконкому міської ради кабінет  № 110 ).

Довідки за телефоном 5-19-04.

 

 

Керуюча справами виконкому                                                                  В.І.Гринець

 

 

Додати коментар