Відбулося засідання оперативного штабу для здійснення соціального патрулювання та вжиття термінових заходів під час надзвичайних ситуацій в зимовий період

10 січня 2018 року у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради заступник міського голови Валентина Губенко провела засідання оперативного штабу для здійснення соціального патрулювання та вжиття термінових заходів під час надзвичайних ситуацій в зимовий період 2018 року.
В ході засідання члени оперативного штабу проаналізували ситуацію по місту стосовно осіб без постійного місця проживання, які зверталися до виконавчого комітету Переяслав-Хмельницьої міської ради, Переяслав-Хмельницького центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ НП у Київській області,Переяслав-Хмельницького районного сектору Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Київській області, КЗ “Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня”, громадських організацій, релігійних громад. Прикро, що людей-безхатченків поки не виявлено, а всі хто зверталися за допомогою мають родини, дітей, забезпечених  житлом, але ведуть осоціальний спосіб життя.
Також піднімалося питання роботи пунктів обігріву в місті Переяславі-Хмельницькому. Вирішили продовжити роботу пункту обігріву по вул. Сковороди, 11, Шевченка,2 (при Переяслав-Хмельницькому центрі соціального захисту пенсіонерів та інвалідів), по вул. Сковороди,70 (при Переяслав-Хмельницькому районному секторі Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Київській області). Також вирішено при зниженні температурного режиму до (-20 градусів) відділом з питань надзвичайнихситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради за сприяння Переяслав-Хмельницького районного сектору Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Київській області та розгорнути пункт обігріву поблизу ринку “Альта” (на “Київській площадці”).
Продовження засідання відбулося у виїзному режимі, де члени оперативного штабу оглянули приміщення, яке буде підготовлено на випадок виявлення міських жителів-безхатченків для екстреного обігріву та зясування особи.

Додати коментар