Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Комунальним підприємством «Переяслав-Хмельницький міський ринок» спільно з відділом підприємництва та споживчого ринку управління економіки виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради розроблений проект рішення виконавчого комітету «Про встановлення граничних розмірів плати за оренду торгової площі комунального підприємства «Переяслав-Хмельницький міський ринок».

Метою розробки цього регуляторного акту є встановлення економічно обґрунтованого тарифу за оренду торгової площі КП «Переяслав-Хмельницький міський ринок» для учасників виставок, ярмарок (окрім критого ринку «Альта») в розмірі 7,50 грн. за 1 кв. м, який забезпечить повне відшкодування витрат ринку і ефективну роботу підприємства комунальної власності.

Зазначений проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу оприлюднені на офіційному сайті Переяслав-Хмельницької міської ради та виконавчого комітету https://phm.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються упродовж місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта за адресою: вул. Михайла Сікорського, 14, м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл., 08400, тел. +3804567-5-88-51 – КП «Переяслав-Хмельницький міський ринок», або вул. Богдана Хмельницького, 29/36, м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл., 08400, тел. +3804567-5-36-91, e-mail: pereyaslav_torg@ukr.net – відділ підприємництва та споживчого ринку управління економіки виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

Додатки:

АРВ ринок

Рішення-тариф ринку

Додати коментар