Вітання з нагоди свята Нового року та Різдва Христового

Дорогі переяславці! Щиро вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Незабаром зміняться цифри на календарі, але незмінними залишаться цінності, які є нашою опорою в усі часи. Це любов до своїх близьких, дружба і вірність, участь і милосердя. Вони надають нам сили в будь-якій ситуації, допомагають не тільки долати складнощі, але й підніматися на нову висоту.

Рік що завершується, збагатив нас новим досвідом, згуртував і дав нам можливість не лише вистояти, а й створити умови для подальшого розвитку. Ми вдячні всім вам за підтримку міських ініціатив, які сприяли втіленню проектів на користь громади міста.

У новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі.

Хай непохитною буде наша віра в те, що разом ми подолаємо усі негаразди та виклики часу. Віримо в це, бо в нашому місті, області, країні живуть небайдужі, сильні, працьовиті, мудрі та щирі люди.

У переддень Нового року і світлоносного Різдва Христового, щиро вітаємо вас, дорогі друзі, зі Святами! Хай тепло родинного вогнища зігріває ваші душі і серця, в кожну домівку приходить святковий настрій, достаток і злагода. Нехай Різдвяна Зоря об’єднає усіх нас молитвою та вірою за мир в Україні!

Переяслав-Хмельницька міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                              Тарас Костін

Додати коментар