Фахівці Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели низку благодійних святкових заходів для дітей із родин, які потребують соціальної уваги

Новий рік та Різдво – найдивовижніші та найулюбленіші свята, на які чекають всі люди, а, особливо, діти, бо це час подарунків, веселощів, зимових розваг та благодійності.

Напередодні новорічних свят працівники Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у співпраці з партнерами організували та провели низку благодійних святкових заходів для дітей із родин, які потребують соціальної уваги і підтримки. Зокрема, 15 грудня спільно з творчим колективом НЦК «Зустріч» до Дня Святого Миколая проведено казкову виставу та вручено подарунки 120-ти дітям із родин, які опинилися в складних життєвих обставинах. Наступним заходом стала традиційна щорічна благодійна акція «Промінчики добра», до якої долучилися учні ЗОШ І-ІІІ ст. №6 (педагог-організатор Олена Салівон) та вихованці
КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат «Патріот» (соціальний педагог Наталія Павленко). Школярі зібрали в дарунок дітям із родин, які перебувають в складних життєвих обставинах та потребують особливої уваги, предмети одягу,іграшки та книги, приготували для них новорічні віншування і разом з працівниками МЦСССДМ 18 грудня об’їхали домівки та привітали 27 дітей.

Аби морально підтримати родини, де виховуються діти з обмеженими фізичними можливостями та подарувати особливим дітям радість новорічних свят, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 26 грудня організував об’їзд родин з врученням подарунків самим Дідом Мороз та Снігуронькою. Подарунки отримали 27 дітей.

Працівники МЦСССДМ і надалі продовжуватимуть проводити такі соціальні акції, адже вони сприяють зближенню громади міста, розмиванню всіх умовностей на шляху добра і милосердя.

 За інформацією Переяслав-Хмельницького МЦСССДМ

Додати коментар