На Київщині спецтехніка підрядних організацій цілодобово очищує автошляхи

Для забезпечення проїзду транспорту під час ускладнення погодних умов  з ночі 18 грудня:  опадів у вигляді сильного снігу, хуртовини, на автошляхах утворився сніговий покров, та ожеледиця. На боротьбу з негодою  в Київській області було  задіяно 284 одиниці спецтехніки та 333 працівники. За добу на дороги області було висипано 7069 тон   піщано-соляної суміші та 754 тони технічної  солі.

   За прогнозами Укргідрометцентру 19 грудня опади у вигляді  снігу  на території Київської області не припиняються, тож підрядні дорожні організації продовжують розчищення доріг від снігу  та обробку дорожнього покриття протиожеледними матеріалами.

Для якісного виконання робіт по розчищенню доріг від снігу Служба автомобільних доріг в Київській області просить автовласників зупинятися на визначених майданчиках для стоянки автомобілів (див. на веб-сайті Служби), а також не залишати автомобілі на узбіччях доріг та біля зупинок громадського транспорту.

Служба автомобільних доріг у Київській області звератється до автовласників бути особливо уважними у період ускладнення погодних умов! Дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху. По можливості утримуйтесь від поїздок власним транспортом на далекі відстані під час погіршення погодних умов.

Прес-служба САД у Київській області

Додати коментар