Вітання до Дня місцевого самоврядування

Шановні депутати міської ради,  працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Цей день стоїть поряд з датами, пов’язаними зі здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад – організаторів втілення в життя їх волі.
Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами – майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

З нагоди свята висловлємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові рідного міста.

Від щирого серця бажаємо усім, хто працює на благо територіальної громади, відстоює їхні права та інтереси, міцного здоров’я, безмежного щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть Вам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого відродження та розвитку нашого міста, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

Переяслав-Хмельницька міська рада,  

виконавчий комітет

Міський голова                                                            Тарас Костін

 

Додати коментар