Помер Почесний громадянин міста Дмитро Ховайло

30 листопада на 77-му році життя зупинилося серце Дмитра Юхимовича Ховайла, Почесного громадянина міста Переяслава-Хмельницького. Переяславці знали його як ділового і виваженого керівника, вимогливого до себе та підлеглих, інтелігентну та мудру людину.

Дмитро Юхимович 35 років очолював посаду директора Переяслав-Хмельницького звіроплемгоспу.  Кваліфікований зоотехнік, перетворив маленьку звіроферму у сучасне підприємство високих технологій та культури виробництва хутрової сировини. Під його керівництвом звіроплемгосп постійно надавав благодійну та фінансову допомогу різним організаціям як міста, так і району.

Неодноразово обирався депутатом до Переяслав-Хмельницької районної ради, був заступником голови районної ради. Вирізнявся принциповістю, відповідальністю, господарським підходом до справ, здатністю приймати правильні рішення.

Рішенням сесії Переяслав-Хмельницької міської ради №19-10-V від 23 березня 2007 року Дмитру Ховайлу було присвоєне звання «Почесний громадянин міста Переяслава-Хмельницького».

Пам’ятатимуть Дмитра Юхимовича як доброзичливу, уважну, порядну людину, вмілого організатора, хорошого керівника.

Міська рада, виконавчий комітет розділяють біль з приводу тяжкої і непоправної втрати та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Дмитра Юхимовича.

 

Міський голова Тарас Костін,

виконавчий комітет міської ради,

депутатський корпус

 

Додати коментар