Стартував показ документального фільму “Воїни духу”

28 листопада 2017 року, у м. Переяслав-Хмельницький стартував показ документального фільму “Воїни духу” про останні п’ять днів героїчної оборони Донецького аеропорту. Прототипом головного героя фільму є колишній студент державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».Авторами і дистиб’юторами військово-патріотичного фільму «ВОЇНИ ДУХУ» є Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко.

Перегляд фільму  відбувся в кінотеатрі «Переяслав» в форматі 3D. Подивитися представлені стрічки прийшли студенти ДПТНЗ Переяслав-Хмельницького ЦПТО. Також завітали на відкриття «Позивного Зеніту» викладачі навчальних закладів, головний спеціаліст відділу фізичної культури, молоді та спорту Свириденко Альона Вікторівна.

«ВОЇНИ ДУХУ» — фільм документ, фільм хроніка. Розказаний вустами воїнів, які вижили в епіцентрі вибуху в новому терміналі ДАПу, рятували побратимів, закривали очі загиблим братам, побували у катівні полону, повернулися і живуть серед нас. Душевний та життєстверджуючий, озвучений музикою українських виконавців Орестом Лютим та Katya Chilly Group.

Запрошуємо до перегляду наступних фільмів усіх бажаючих. Решта фільмів буде транслюватись 30 листопада 2017 року в кінотеатрі «Переяслав» в форматі 3D, за адресою вул. Богдана – Хмельницького, 51. Початок об 11:00. Квиток вартістю 20 грн. Керівників груп, бажаючих переглянути кінострічки просимо звертатися до відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради за тел. 5-86-29, відповідальний спеціаліст Свириденко Альона Вікторівна.

 

Додати коментар