День відкритих дверей на СТОВ «Старинська птахофабрика»

Однією з форм співпраці служби зайнятості з роботодавцями є проведення «Днів відкритих дверей на підприємстві». Такі заходи дають можливість роботодавцям розповісти відвідувачам про себе, що сприяє поліпшенню іміджу, на місці ознайомити безробітних з вакансіями, провести співбесіди,  а шукачі роботи можуть побачити реальні умови праці, зробити для себе висновки – чи підходить їм саме ця робота.

Саме такий захід відбувся 28 листопада  2017 року на базі Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Старинська птахофабрика» в с. Мирне Бориспільського району. На цей захід були запрошені безробітні та фахівці Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості.

Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Старинська птахофабрика» спеціалізується на вирощуванні племінного поголів’я курей з метою отримання якісних інкубаційних яєць. Паралельно з основним виробництвом господарство займається ще й рослинництвом.                 Під час презентації директор СТОВ «Старинська птахофабрика» – Сергій Міщенко цікаво та змістовно розповів історію створення підприємства,  про характер та умови праці, специфіку роботи,  визначив необхідні професійні вимоги, які потрібні для виконання виробничих завдань на належному професійному рівні, якісно та вчасно.  Фахівець з пошуку персоналу відділу рекрутингу та аутсорсінгу Департаменту управління персоналом Олена Дитюк розповіла присутнім про вакансії, які на сьогодні є актуальними і потребують термінового укомплектування.

Зустріч перетворилась у конструктивний діалог, безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.  Після закінчення презентації пошукачам роботи було запропоновано заповнити анкети.

 

 

 

 

 

Додати коментар