Міський голова провів апаратну нараду

20 листопада у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю секретаря ради Петра Бочаріна, заступника міського голови Валентини Губенко, очільників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому.

Начальник відділу культури і туризму Вікторія Гуріна, повідомила, що 21 листопада о 9:00 у залі засідань міської ради відбудуться урочистості, присвячені Дню Гідності та Свободи з подальшим покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та Меморіального кургану Слави, а вже 24 листопада о 15:00 біля центрального парку захід до Дня пам’яті жертв голодоморів.

Комунальні служби міста працюють в штатному режимі. Аварійні служби також працюють у звичайному режимі, оперативно усуваючи пориви на комунікаціях. Вивіз сміття проходить за графіком. У разі погіршення погодних умов комунальні служби готові посилено працювати.

Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня працює у плановому порядку.

По завершенню апаратної наради Валентина Губенко зробила оголошення і повідомлення щодо заходів, які плануються  міською радою до кінця цього місяця.

За підсумками апаратної наради міський голова дав доручення відповідним структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради.

Додати коментар