Відбувся фестиваль дитячої краси та творчості «Маленька фея»

9 листопада,  у  ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, відбувся фестиваль дитячої краси та творчості «Маленька фея» . Всі учасниці , учениці 1-4 класів, дуже милі, чарівні, артистичні, тому обрати найкращу було складно.

   Конкурсна програма включала в себе 4 етапи, за якими журі оцінювало учасниць.

У першому конкурсі дівчатка представляли себе, візитки були на різний смак, і вірші, і відео-презентації навіть танці. Кожна фея могла презентувати себе з найкращої сторони.

Друге завдання « Мій талант» показало творчу обдарованість конкурсанток. Учасниці виконували  акробатичні номера, хореографічні постановки, вокальні та театральні виступи, а також мистецький майстер-клас .

Наступний конкурс був тематичний, кожна учасниця представляла модні тенденції обраних десятиліть від 1910 по 1990 роки. На сцені крокували моделі у сукнях та костюмах під музичний супровід певної епохи.

Останній конкурс дефіле «Вечірній образ» – з ним красуні впорались на відмінно. Як справжні леді вони майстерно та вишукано трималися на сцені та презентували чудові сукні. Саме після цього конкурсу вболівальники мали змогу обрали свою красуню, завдяки їхнім оплескам та вдало підготованій атрибутиці справжнього вболівальника ,титул «Міс глядацьких симпатій» отримала учениця 3-А класу Романенко Дарія.

Всі дівчатка дуже талановиті та чарівні, але звання «Маленька фея-2017» дісталось лише одній – Бурчик Поліні, учениці 3-Б класу.  Та нагороди і свої титули чекали на всіх конкурсанток : Романенко Дарія – Міс Артистичність, Пилипенко Віталіна – Міс Загадковість, Петровець Поліна – Міс Фантазія, Корнієнко Поліна  – Міс Талант, Забара Анна – Міс Посмішка, Овсієнко Софія – Міс Чарівність, Заболотня Вікторія – Міс Грація, Захарченко Катерина – Міс оригінальність. Кожна з дівчаток заслуговувала на перемогу, вони всі були неперевершені і ми ними пишаємося!

Додати коментар