Переяславські гирьовики здобули нагороди на змаганнях у Кривому Розі

4 листопада в Кривому Розі відбувся відкритий кубок ректора Донецького юридичного інституту МВС України з гирьового спорту «Гвардійський ривок». У змаганнях взяли участь 106 спортсменів із шести областей: Київської, Полтавської, Харківської, Донецької, Кіровоградської та Дніпропетровської. Серед них були як представники правоохоронних органів та Збройних сил України, так і всі охочі гирьовики. Змагалися за кубок і четверо переяславських спортсменів: Анатолій Дима, Юрій Голота, Анатолій і Володимир Яковченки.

Про високий рівень турніру свідчить те, що в нього взяли участь два майстри спорту міжнародного класу, 12 майстрів спорту України і 18 кандидатів у майстри спорту.

Наші гирьовики виступили достойно. У змаганнях із гирею вагою 24 кг 52-річнийАнатолій Дима (вагова категорія до 73 кг) здобув третє місце, поступившись двом молодим майстрам спорту та вигравши у майстра спорту міжнародного класу; у цій же категорії Анатолій Яковченко показав п’ятий результат; Юрій Голота (вагова категорія до 85 кг) виборов третє місце. У змаганні серед професіоналів у абсолютній ваговій категорії з гирею вагою 32 кг Володимир Яковченко посів  5 місце (виконав 160 підйомів за 12 хвилин).

Переможці та призери були нагороджені дипломами, медалями, календарями, а також кубками і подарунками від організаторів та спонсорів турніру.

Газета “Вісник Переяславщини”

Додати коментар