Відбулися проводи юнаків Переяславщини на строкову службу до лав Збройних Сил України

Сьогодні, біля приміщення міського військового комісаріату, відбулися проводи юнаків на строкову службу до лав  Збройних Сил України.

Тринадцять молодих чоловіків Переяславщини поповнять ряди військовослужбовців, охоронятимуть мир і спокій рідної Батьківщини. Сім новобранців призвано з міста та шість представників з району.

Привітати майбутніх воїнів прийшли заступник Переяслав-Хмельницького міського голови Валентина Губенко, заступник голови Переяслав-Хмельницької РДА Любов Онопрієнко, а також рідні і близькі юнаків.

Прозвучало багато по-материнськи теплих слів, побажань успіхів у ратній службі, мужності та витримки, поваги до батьків, наставників, командирів. До призовників звернувся військовий комісар Олександр Озірний, зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, рішучості та поліпшить фізичну підготовку.

Благословив хлопців на новий, відповідальний і непростий етап їхнього життя отець Іван Будняк Свято-Воскресінської церкви Української православної церкви Київського патріархату, прочитав молитву та окропив свяченою водою.

Додати коментар