Переяслав-Хмельницький університет імені Григорія Сковороди здобув 3 золоті медалі на виставці «Інноватика в сучасній освіті – 2017»

24-26 жовтня  в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев’ята Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті 2017». Вона проходила спільно з Шостою Міжнародною виставкою освіти за кордоном «World Edu»

Організатором заходу виступила компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Цього року в заході взяли участь більше 500 навчальних закладів, наукових установ, методичних центрів, регіональних органів управління освітою, асоціацій, видавництв, підприємств з 23 регіонів України, а також заклади освіти та освітні агенції іноземних держав.

В урочистому відкритті взяли участь та привітали учасників і гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, заступник голови Комітету Верховної ради України з питань науки і освіти Іван Кириленко, заступник директора ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Юрій Сафонов, директор Компанії «Виставковий Світ» Світлана Рудько та виконавчий директор освітянських заходів Компанії «Виставковий Світ» Віталій Сокол.

Вже традиційно делегація Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди презентувала на виставці досягнення вишу відразу у декількох номінаціях. Учасники делегації нашого вишу обмінялися з представниками інших вищих навчальних закладів досвідом, визначили пріоритети модернізації вищої освіти та окреслили шляхи власного подальшого розвитку.

За підсумками проведення Дев’ятої Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті – 2017»  Переяслав-Хмельницький університет імені Григорія Сковороди здобув 3 золоті медалі у таких  номінація: «Застосування сучасних інформаційно-комунікативних технологій для інформування цифрової компетентності учасників освітнього процесу», «Інновації в підготовці педагогічних кадрів і їх адаптації до нових вимог Нової української школи» та «Інновації в діяльності вищого навчального закладу в інтернаціоналізації освіти і науки». Також нагороджений дипломом  за активну інноваційну діяльність у підвищенні якості навчально-виховного процесу. Ряд викладачів університету нагороджені іменними грамотами

Робота Міжнародної виставки-форуму «Інноватика в сучасній освіті2017» пройшла у сприятливій атмосфері, відкрила безмежний простір для плідного обміну думками, оригінальними ідеями, творчими здобутками та подальшого удосконалення системи національної освіти. Участь у таких заходах допомагає визначати подальші кроки інноваційної діяльності нашого вищого навчального закладу. Інновації для Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди стали сутністю практичних реформ, що здійснюються у виші, гарантією високоякісних змін на шляху до формування конкурентоспроможного покоління, професійної компетентності та духовного розвитку студентів.

Ольга Науменко

 

 

Додати коментар