Студентка університету Анна Танана виборола призові місця на конкурсі мистецтв “Єднаємо серця”

Протягом 21-22 жовтня на базі Вінницького педагогічного університету імені Коцюбинського проходив IV Всеукраїнський багатожанровий конкурс мистецтв «Єднаємо серця».  Конкурс “Єднаємо серця”- це можливість показати себе, розкрити свій талант, позмагатись за перемогу, знайти нових друзів, поспілкуватись з талановитою молоддю, а також отримати незабутні враження від часу проведеного у приємній атмосфері і серед цікавих і творчих людей!

У заході взяли участь конкурсанти з Київської, Одеської, Черкаської, Житомирської, Тернопільської, Харківської та інших областей. Протягом двох днів учасники представили близько 200 номерів.

Виступи конкурсантів оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли відомі діячі українського шоу-бізнесу: Заслужений артист України, артист Національного Заслуженого Академічного ансамблю України імені Павла Вірського — Микола Карпенко, Голова ГО “Єднаємо серця”  — Людмила Цвєткова, викладач Пекинської сучасної академії, фіналіст телепроекту “Танцюють всі  2011”  — Андрій Слайковський, випускниця Київської академії культури та мистецтв, хореограф-постановщик, актриса  — Катерина Лисенко, випускниця народного художнього колективу України ансамблю спортивно-бального танцю “Грація”  — Валентина Заріцька, директор обласного академічного лялькового театру “Золотий ключик”  — Микола Байдюк.

За нагороди конкурсу змагалися і артисти Переяслав-Хмельницького районного будинку культури у жанрах хореографія і вокал.  У конкурсі взяла участь також студентка фінансово-гуманітарного факультету спеціальності «Сфера обслуговування»  — Анна Танана, яка також є керівником танцювального колективу “Фаворит”.  Анна Танана виступала в номінаціях “танці народів світу” та “сучасна хореографія” (старша вікова категорія) й виборола 1 місце у номінації «танці народів світу» та 2 місце в номінації «сучасна хореографія». А її учениця Олександра Хаснаш стала другою в номінації “сучасна хореографія”.

Щиро вітаємо Анна Танану з перемогою та зичимо творчої наснаги і подальших успіхів. Знай наших!

Ольга Науменко     

Додати коментар