На Київщині вшанували пенсіонерів та ветеранів податкової служби

Зі  словами вдячності з нагоди Дня ветеранів та пенсіонерів податкової служби звернувся до колишніх колег Олексій Кавилін – керівник фіскальної служби Київської області під час зустрічі з членами Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів Державної податкової служби України». За допомогою селекторного зв’язку до урочистостей долучилися колективи територіальних органів ДФС у Київській області.

У заході взяла участь Голова ради  ВГО «Асоціація ветеранів Державної податкової служби України»  Ельвіра Єрмолаєва. До привітань також долучились Перший заступник начальника Євген Азаров, заступник Голови Київської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної фіскальної служби Володимир Гаркуша та Голова Ради місцевого осередку ВГО “Асоціація ветеранів ДПС України” в області Надія Москаленко та працівники ГУ ДФС у Київській області різних років.

«Сьогодні триває процес реформування податкової системи, кардинальна зміна підходів до адміністрування та сплати податків, проте досвід та мудрі поради ветеранів податкової служби стануть в нагоді для досягнення позитивних результатів. Для людей, які не один рік життя віддали податковій службі, а зараз перебувають на заслуженому відпочинку, наші двері завжди відкриті, і нинішнє керівництво зі свого боку буде робити все можливе для підтримки та допомоги ветеранській організації. Ми завжди будемо вдячні за  великий внесок, зроблений вами задля розвитку та становлення податкової служби та  зобов’язуємося зберегти та примножити все найкраще, що створено було старшими колегами», – так відзначив внесок попередніх поколінь в розбудову податкової системи головний податківець  Київщини. Наприкінці урочистостей Олексій Кавилін вручив гостям  пам’ятні відзнаки з нагоди Дня ветерана податкової служби.             

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар