В Переяславі-Хмельницькому відбулась акція «Один день у ЦПТО»

18 жовтня 2017 року в рамках акції «Один день у ЦПТО» до ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти» завітали лідери Міської Ради Дітей Переяслава.
Розпочався день з лекції «Сьогодні – твій вибір! Завтра – твоє майбутнє», яку провела викладач біології Ярина Наталія Василівна, виділивши те, що шкідливі звички приносять велику шкоду організму підлітків.
З метою знайомства лідерів МРДП з життям професійно-технічного навчального закладу, їх було запрошено на уроки.
О 10:20 у читальній залі ЦПТО відбувся круглий стіл, де всі присутні могли поспілкуватися з директором ЦПТО Лопатою Миколою Петровичем та висловити свою точку зору щодо навчально-виховного процесу Центру. Микола Петрович розповів гостям про історію закладу, його традиції та професії, які учні здобувають тут. Директор звернув увагу на те, що учні ЦПТО цікаво проводять час і після уроків, адже мають можливість займатися у вокальному, танцювальному та спортивному гуртках.
Голова МРДП Товкун Інна виступила з презентацією роботи учнівського самоврядування за минулий рік, наголосивши на тому, що учні ЦПТО активно брали участь у всіх заходах молодіжного руху Переяславщини. Наприкінці круглого столу було підписано Договір про співробітництво №1. У відповідності з цим документом було вирішено проводити спільні заходи, реалізовувати сумісні проекти та інформувати один одного про результати цієї роботи. Після круглого столу гостей запросили до їдальні ЦПТО і пригостили смачним обідом.

Svitlana Nazarova

Додати коментар