На Київщині у військовій частині вояків вітали з Днем захисника України

В п’ятницю, 13 жовтня, в переддень Дня захисника України,  творчий «десант» артистів міста Переяслава-Хмельницького та Переяслав-Хмельницького району з концертною програмою відвідали військовослужбовців 43-ї окремої самохідної артилерійської бригади, що постійно дислокується у Дівичках.
Перед початком концерту митців Переяславщини командир бригади, начальник штабу бригади, разом із військовими та гостями заходу – першим заступником Переяслав-Хмельницького міського голови Григорієм Карнаухом, головою Переяслав-Хмельницької РДА Андрієм Пряхіним, депутатами районної ради Юрієм Павлушко, Володимиром Яремою, Олександром Яремою, першим заступником Березанського міського голови Анатолієм Семененко та депутатом Київської обласної ради Олександром Павленком виконав Гімн України та оголосив хвилину мовчання в пам’ять за загиблими побратимами на сході України в зоні АТО.
Заступник командира по роботі з особовим складом військової частини зачитав святковий наказ по бригаді командира бригади, та командир вручив підлеглим офіцерам, прапорщикам, сержантам, старшим солдатам та солдатам подяки та грамоти. Серед нагороджених було багато жінок-військовослужбовців. Також був зачитаний наказ командира бригади та командувача Сухопутних військ Збройних сил України, генерал-лейтенанта С. Попко про присвоєння чергових військових звань.
Григорій Карнаух вручив цінний подарунок від міського самоврядування та зачитав вітання військовослужбовцям із святом Дня захисника України міського голови Тараса Костіна:
Шановний Олеже Михайловичу!
Переяслав-Хмельницька міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро вітають Вас і весь особовий склад військової частини з нагоди Дня захисника України!
Продовжуючи традиції попередніх поколінь захисників України, ви стоїте на захисті миру та спокою у наших домівках, бороните рідну Батьківщину, її цілісність, свободу, честь української нації.
В складних умовах сьогодення ви залишаєтеся вірними військовій Присязі та своєму народові. Ваша сталева витримка, військова майстерність, професіоналізм, гідні найвищої шани.
Тож бажаю вам натхнення та успіху в ратній службі, злагоди і добробуту вашим родинам, міцного здоров’я, непохитної віри в перемогу і в щасливе майбутнє нашої України.
Нехай завжди і всюди береже вас Господь!
Священники УПЦ Київського патріархату Єфремівської церкви військовий капелан Збройних Сил України Дмитро Волошин та Свято-Воскресінської церкви протоієрей Іоан Бобітко провели службу Божу та вручили за дорученням Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета за заслуги перед Українською Церквою, відродження духовності в державі та до Дня захисника України медалі “За жертовність і любов до України”.
Артисти Переяславщини створили для воїнів домашню теплу атмосферу, підняли їхній моральний і бойовий дух, змогли додати їм упевненості в тому, що українці пишаються ними і неодмінно всі разом переможемо російського окупанта.

 

Додати коментар