Працівники Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели творчий захід для дітей

 12 жовтня працівники Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели майстер-клас для дітей із сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Талановита осінь своїми яскравими фарбами і багатим вибором матеріалу для творчості надихає дітей та дорослих створювати оригінальні осінні поробки своїми руками. Цього разу малечу навчали виготовляти з листя аплікацію «Осінній їжачок».

У приміщенні центру маленьких гостей привітала директор МЦСССДМ Валентина Мільгевська. Проводячи майстер-клас, фахівець із соціальної роботи Владислава Рашева, навчала дітей працювати з елементами живої природи, розвивала їхній художній смак, спонукала любити навколишній світ. Осінні їжачки вийшли дуже милими та симпатичними а сам творчий процес дав змогу весело та з користю провести час, навчитись чомусь новому.

 По завершенню роботи дітей пригостили солодощами та чаєм, свої невеликі творчі щедеври вони з гордістю продемонстрували мамам.

Додати коментар