Виплати підвищених розмірів пенсій

Органи Пенсійного фонду України розпочали виплати підвищених розмірів пенсій тим громадянам, пенсії яких збільшились в результаті проведених перерахунків.
Перш за все, станом на 11 жовтня на поштові відділення та банківські установи перераховано усі кошти, необхідні для здійснення доплат пенсіонерам з датою виплати з 4 по 10 жовтня.
Отже пенсіонерам, яким пенсія вже була виплачена на поштових відділеннях у період з 4 по 10 число місяця – відповідні підвищення будуть здійснюватись за додатковими відомостями у відділеннях поштового зв’язку у будь-який день, починаючи з 11 жовтня.
Тим пенсіонерам, яким пенсії були зараховані на банківські рахунки 4 – 10 жовтня, відповідні доплати будуть здійснені одноразово на їх рахунки 11 жовтня.
Варто зазначити, що пенсіонерам, розмір підвищення у яких склав менше 140 грн., отримають доплату у листопаді поточного року.
Пенсіонерам, яким дату виплати пенсій встановлено з 11 по 25 число, пенсії будуть виплачуватися у збільшених розмірах згідно встановлених дат. При цьому, у відділеннях поштового зв’язку виплати будуть проводитися одночасно за двома відомостями: основною і додатковою.

 

 

 

 

Додати коментар