До університету завітала українська співачка, етнограф, антрополог Катя Chilly

6 жовтня Наукове Товариство ПХДПУ ім. Г. Сковороди вітало в своїх стінах відому українську співачку, етнографа, антрополога, котру нещодавно було обрано Посланником доброї волі Програми розвитку ООН в Україні – Кatya Chilly. Візит став можливим у рамках нашого спільного проекту з формацією “Скарбниця Бабая”, де пані Катя в формі полілогу передала чималій аудиторії заходу свої давні сакральні знання про землю, звук, голос, а основні організатори безкоштовно почастували усіх присутніх смачним чаєм на травах, який вони варили в колоритній атмосфері прямо в залі.

А врешті це була чесна розмова, де Катя розповідала про своє життя, переживання і болі, а після майже трьохгодинного виступу ще і приділила час кожному, хто особисто звертався до неї за порадою чи просто висловлював слова вдячності за цікавий та змістовний вечір. 

По завершенню полілогу Катя завітала і в офіс Наукового товариства, де ми коротко розповіли їй про нашу організацію та проект “Відкритий університет” неформальним відгалуженням якого стала ця зустріч. На згадку Катя лишила автограф на нашому баннері, де побажала бути любов’ю кожному з нас .

Наукове Товариство ПХДПУ ім. Г. Сковороди

Додати коментар