Студентка факультету педагогіки та психології Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди Даша Мельник зайняла І місце на пісенному фестивалі в Молдові

На початку жовтня у столиці Молдови м. Кишинів відбувся Міжнародний  пісенний конкурс-фестиваль з обмеженими можливостями Marul Deaur Golden Apple. Дійство відбувалося у національній філармонії Молдови імені Сергія Лункевича. Серед великої когорти учасників із різних країн – Молдови,  Білорусії, Грузії, надзвичайно приємно відмітити те, що Україну представляла   студентка факультету педагогіки та психології Переяслав-Хмельницького університету імені Григорія Сковороди Даша Мельник, яка виступала у номінації «інтернаціональний поп» у віковій категорії від 16 до 18 років та виборола Диплом за І призове місце. На конкурсі Даша виконала пісню української співачки Наталії Бучинської «Дівчина весна».

Розповідаючи про свої враження від фестивалю Даша зазначила:

 Знаєте, коли стоїш на сцені тебе охоплює відчуття хвилювання. За рідну Україну, за те, чи все я зробила правильно. І я все зробила правильно, бо 1 місце наше! Я дуже рада, що гідно представила Згурівщину і Україну загалом.

Мої враження від фестивалю лише позитивні. Я мала змогу познайомитися з новими людьми, обмінятись досвідом з іншими вокалістами і відкрити для себе щось нове.  Хотілося б, щоб і в нас в Україні більше проводилося таких фестивалів.

Хочу подякувати організаторам фестивалю і небайдужим людям, які допомогли туди потрапити за те, що сіють зерна доброти.

Щиро вітаємо Дашу Мельник з блискучою перемогою та бажаємо нових творчих досягнень.  Ми Вами пишаємося.

Ольга Науменко,

фахівець соціально-гуманітарного відділу вишу

Додати коментар