Андрій Шевченко перед матчем із хорватами отримав посвідчення та нагрудний знак Почесного громадянина міста Переяслава-Хмельницького

8 жовтня Переяслав-Хмельницький міський голова Тарас Костін перед прес-конференцією та тренуванням головної футбольної збірної України на НСК “Олімпійський” в Києві вручив посвідчення та нагрудний знак “Почесний громадянин Переяслава-Хмельницького” Герою України, володарю “Золотого м’яча”, головному тренеру збірної України з футболу Андрію Шевченку.

Ця подія відбулася у невимушеній атмосфері в прес-зоні головної футбольної арени України. Участь у нагородженні взяли заступник міського голови Валентина Губенко та адміністратор Центру надання адміністративних послуг з питань послуг земельного кадастру, окремих послуг виконкому, модерування петицій виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради Наталія Дахновська.

Тарас Костін щиро від громади міста Переяслава-Хмельницького побажав успіхів Андрію Шевченку та футболістам головної футбольної команди України в завтрашньому матчі із збірною Хорватії.

Андрій Шевченко подякував за почесну нагороду, поставив свій автограф в книзі про місто “Переяслав у віках” в якій одна із статей присвячена йому та пообіцяв після відбору до Чемпіонату світу 2018 року відвідати Переяслав-Хмельницький.

Делегація міста відвідала прес-конференцію Андрія Шевченка, капітана збірної України Андрія Ярмоленка та спостерігала за відкритим тренуванням збірників.

Додати коментар