Переяславці переможці Всеукраїнських спортивних ігор “Козацька наснага”

28 вересня 2017 року, на стадіоні “Юність” Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти, пройшли змагання за програмою Всеукраїнських спортивних ігор “Козацька наснага ” серед учнів професійно-технічних навчальних закладів Київської області.
Усього заявилось 12 команд (8 учасників у кожній команді): Київське ВПУ, Катюжанське ВПУ, Бориспільський професійний ліцей, Білоцерківський професійний ліцей, Білоцерківське ПТУ імені П.Р. Поповича, Фастівський ЦПТО, Яготинський ЦПТО, Згурівський професійний ліцей, Бородянське ПТУ, Березанський професійний аграрний ліцей, Броварський професійний ліцей та Переяслав-Хмельницький ЦПТО.
Начальник відділу професійної, вищої освіти, науки та інноваційної діяльності департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Гуляй Ніна Іванівна привітала учасників змагань та побажала успішних стартів і переможного фінішу.
Програма змагань включала:
– Естафету “Втеча полоненого” (ноги зв’язані).
 – Комбіновану естафету з перешкодами.
– Силовий блок (підтягування у висі, армрестлінг, поштовх 2 гирь вагою 16 кг).
– Забава “Підніми козака”.
– Перетягування линви.
У кожній номінації точилася безкомпромісна боротьба. Жодна з команд не хотіла поступатися суперникам. Неозброєним оком було видно, що приїхали найсильніші юнаки ПТНЗ Київської області.
Команда ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький ЦПТО» з перших хвилин показала, як то кажуть, хто в домі господар. На фінішну пряму команди увійшли з такими результатами: ІІІ місце – Київське ВПУ, ІІ місце – Катюжанське ВПУ й І місце – Переяслав-Хмельницький ЦПТО. Усього 1 очко розділило І та ІІ місце, що підтверджує, наскільки напруженою була боротьба.
Склад переможців: Опанасенко Олександр, Хрінь Олександр, Лук’янець Олександр, Дубогрій Володимир, Брезак Євгеній, Пручай Юрій, Зінченко Максим, Кононенко Віталій. Підготували команду викладачі фізичної культури Ткаченко Микола Олександрович і Назаров Юрій Михайлович. Допомогли із суддівством і організацією змагань викладачі фізичної культури Ладік Лариса Вікторівна та Ярина Наталія Василівна.
Ільченко Анатолій Іванович, начальник Київського обласного відділення з фізичного виховання та спорту, відмітив, що змагання пройшли на високому рівні і подякував за таку організацію козацького свята адміністрації ДПТНЗ «Переяслав-Хмельницький центр професійно-технічної освіти».

Юрій Назаров

Додати коментар