Щодо проведення Третього Міжнародного GR Форуму

Департамент економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації інформує, що Українська асоціація професіоналів у сфері GR і лобістів (UAGRPL) – спільно з SIC-Group Ukraine – багаторічного лідеру ринку в сферах політичного консалтингу та комунікацій 11 жовтня 2017 року в приміщенні Конгресно-виставкового центру «Парковий» (м. Київ, Паркова дорога, 16-а) проводить Третій Міжнародний GR Форум.

Міжнародний GR Форум – це щорічна унікальна платформа, яка об’єднує керівників компаній, представників органів державної влади, галузевих організацій, фахівців Government Relations (GR), фахівців з PR та маркетингу. ІІІ Міжнародний GR Форум створює умови для демократичного, прозорого та постійного діалогу між владою та бізнесом.

Основними темами дискусій цьогорічного Форуму стануть нагальні питання розвитку основних секторів української економіки, лобізму в Європі та США, переорієнтація української економіки зі Сходу на Захід, а також перспективи подальшого розвитку GR та лобізму в Україні.

Аспекти спільного вирішення проблемних питань будуть обговорюватись з народними депутатами, профільними віце-прем’єр-міністрами та міністрами, керівниками комітетів Верховної Ради України, українськими та іноземними експертами, представниками українського та міжнародного бізнесу.

Попередня програма Третього Міжнародного GR Форуму та реєстраційна форма додається.

Участь в заході на платній основі.

Додаткова інформація за посиланням:

 https://www.facebook.com/grforumukraine/, http://grukraine.com.ua/anons/.

Програма Форуму
Реєстраційна форма

Додати коментар