Оголошення про збір ідей проектів до Плану реалізації Стратегії розвитку Київської області на період 2018 – 2020 роки Оголошення про збір ідей проектів

З метою забезпечення реалізації Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року, затвердженої рішенням Київської обласної ради від 04.12.2014 № 856-44-VІ, обласною державною адміністрацією та Київською обласною радою розробляється План заходів на 2018 – 2020 роки з реалізації Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року (далі – Стратегія).

Найважливішим етапом його розробки є пропозиція з боку представників області (юридичних та фізичних осіб) ідей проектів, які дозволять сформувати План реалізації Стратегії. Ідеї проектів буде відібрано, проаналізовано та пріоритезовано робочою групою з розробки Плану заходів. За результатами цієї роботи буде сформовано Каталог проектів регіонального розвитку на період до 2020 року і визначено джерела їх фінансування.

Запрошуємо усіх осіб зацікавлених у розвитку свого регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи державної влади, громадські організації, установи та організації усіх форм власності запропонувати ідею (ї) проекту (ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії (витяг із документу додається). Ідеї проектів обов’язково повинні відповідати таким критеріям:

  1. Проектні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди.
  2. Отримувачем вигод від реалізації проекту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  3. Термін реалізації проекту – не більше як 3 роки (2018 – 2020 роки).
  4. Проектна ідея стосується одного завдання із Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 р., перелік яких додається (додаток 1).
  5. Існує людська та технічна спроможність для реалізації проекту.
  6. Проектна ідея має бути представлена у формі, що додається (додаток 2).
  7. Проектну ідею має бути надіслано не пізніше 20 жовтня 2017 року.

Оголошення, електронна форма пропозиції ідеї проекту, пріоритетні завдання Стратегії розвитку Київської області на період до 2020 року, приклади заповнення форм (додаток 3), а також інша необхідна інформація розміщені на сайті департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської обласної державної адміністрації: http://www.kyivregioneconomy.com/ та на сайті Київської обласної державної адміністрації http://koda.gov.ua/.

Заповнені форми надсилайте на e-mail: ekon_koda@ukr.net з поміткою «До плану реалізації Стратегії». Крім цього, обов’язково необхідно буде заповнити форму за посиланням https://goo.gl/forms/g9m2cl0pcCAD4sMJ2

За результатами відбору кращі проектні ідеї увійдуть до Плану реалізації Стратегії і будуть профінансовані в 2018-2020 роках за рахунок державного бюджету (кошти державного фонду регіонального розвитку), обласного бюджету (кошти, що виділяються на реалізацію обласних цільових програм), грантів міжнародної технічної допомоги або секторальної підтримки ЄС.

Контактні телефони для довідок: (044)-286-87-49, (044)-286-81-23.

Контактні особи виконавчого комітету Переяслав – Хмельницької міської ради: перший заступник міського голови – Карнаух Григорій Миколайович org_perh@ukr.net , (044 67) 5-17-22; начальник управління економіки –  Устич Наталія Миколаївна  (044 67) 5-38-04.

Додаток_1 
Додаток_2
Додаток_3

Додати коментар