Футболісти ЦПТО знову із суперкубком

21 вересня на стадіоні імені Валерія Лобановського Переяслава-Хмельницького (Київська область) відбувся матч з футболу за Суперкубок між командами ЗОШ №7, яка виборола І місце серед загальноосвітніх навчальних закладів міста, та місцевим ЦПТО, який був володарем попередньго Суперкубка. Про це повідомляється на сайті закладу профтехосвіти.

Начальник міського відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту Валерій Мільгевський привітав учасників фіналу та побажав молодим спортсменам перемоги. Гру судив Олександр Варцев, тренер ДЮСШ. Команди з перших хвилин матчу прийнялися доводити хто з них сильніший. Фінал видався досить цікавим та напруженим, з великою кількістю невикористаних моментів, як з однієї сторони, так і з іншої. Серед гравців ЗОШ №7 своєю технікою виділявся Олександр Чабаненко. У команді ЦПТО порадував відмінною грою Артем Ларькін, який і забив переможний гол у ворота суперника.

Артема збили у штрафному майданчику і він сам реалізував пенальті. Сил та часу, щоб відігратися, у хлопців ЗОШ №7 не вистачило. Команда ЦПТО була нагороджена Суперкубком, медалями та грамотами від міського відділу з питань фізичної культури, молоді та спорту. Підготували чемпіонів викладачі фізичної культури Ткаченко М. О., Назаров Ю.М.

Додати коментар