Безкоштовний тренінг «Фінансова грамотність»

 20-21 вересня 2017року в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному центрі зайнятості для осіб, які перебувають на обліку як безробітні та зайнятого населення, проведено безкоштовний тренінг на тему «Від фінансової обізнаності до фінансової спроможності», що проходив в рамках програми «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», яку реалізує МБФ «Український жіночий фонд» в рамках Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».Тренінг проводили тренери: Костюк Наталія, Герасімова Тетяна.

Метою заходу було підвищення обізнаності та впевненості громадян для прийняття обгрунтованих фінансових рішень в повсякденному житті, а також надати їм можливість відігравати активну роль в житті своїх громад.

В перший день занять тренери ознайомили учасників з основними банківськими та небанківськими фінансовими послугами. Способами більш ефективного управління власними коштами. Другий день тренінгу був присвячений пенсійній абетці, де розглядалися питання огляду системи пенсійного забезпечення та її рівнів, можливості громадської активності на рівні громади.

Учасники заходу із задоволенням приймали участь в обговореннях, у виконанні інтерактивних вправ. Тож від даного тренінгу кожен отримав своє: тренери – досвід роботи з людьми різного віку, учасники заходу – нові знання, які вони зможуть використати на практиці.

Додати коментар