Державна прикордонна служба України запрошує на військову службу за контрактом

20 вересня 2017 року у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості відбулася презентація  Державної прикордонної служби України для безробітних та шукачів роботи.

Заступник начальника окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України – Харченко Артем Олексійович зазначив, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян віком від 18 років, які пройшли професійно-психологічний відбір та придатні до військової служби за фізичним розвитком і станом здоров’я на посади осіб рядового складу, сержантського та офіцерського складу. Під час презентації ознайомив присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами, а також зосередив увагу на соціальних гарантіях, пільгах, розмірі грошового забезпечення, можливості кар’єрного росту.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, деталями прийому на службу. Також безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

Додати коментар